Plesna škola Aurora

Besplatni časovi plesa za decu u januaru !

Besplatni časovi plesa za decu u januaru

Plesna škola Aurora, tradicionalno, u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizuje program “Besplatna škola plesa za decu školskog uzrasta”. Sva zainteresovana deca uzrasta od 7 do 15 godina imaju mogućnost da u toku januara meseca besplatno pohađaju  časove plesa. Polaznici se mogu oprobati  u tri plesna stila: latino plesovi, jazz dance i hip hop.

Cilj programa je upoznavanje što većeg broja dece na našoj opštini sa prelepim svetom sportskog i modernog plesa, kao i mogućnosti da se deca opredele za ozbiljnije bavljenje ovim sportom.

Časovi  će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama Plesnog kluba Aurora, Ustanička 189.

Svi časovi su usklađeni sa merama i preporukama o zdravstvenoj bezbednosti.

Besplatni časovi plesa za decu u septembru

Plesna škola Aurora, tradicionalno, u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizuje program “BESPLATNI PLESNI SEPTEMBAR”. Sva zainteresovana deca uzrasta od 7 do 15 godina imaju mogućnost da u toku septembra meseca besplatno pohađaju  časove plesa. Polaznici se mogu oprobati  u tri plesna stila: latino plesovi, jazz dance i hip hop.

Cilj programa je upoznavanje što većeg broja dece na našoj opštini sa prelepim svetom sportskog i modernog plesa, kao i mogućnosti da se deca opredele za ozbiljnije bavljenje ovim sportom.

Časovi  će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama Plesnog kluba Aurora, Ustanička 189.

Svi časovi su usklađeni sa merama i preporukama o zdravstvenoj bezbednosti.

JESENJE PLESNE RADIONICE

JESENJE PLESNE RADIONICE

Nakon uspešno organizovanih plesnih radionica u hotelu „Norcev“ na Fruškoj Gori, a u želji da pratimo nove tendencije, širimo prijateljstva i usavršavamo plesna znanja, organizovali smo za Vas, u Centru za kulturu i sport “ Šumice “ u Beogradu, jesenje radionice. Pozivamo vas da i ove godine dođete i da zajedno nastavimo ovu divnu tradiciju plesanja i druženja !!!

Zamislite preko 100 plesača – polaznika plesnih škola i  najbolje plesne instruktore u zemlji  na jednom mestu, u zajedničkoj energiji i plesnoj zabavi!!!

Pred Vama su Jesenje plesne radionice koje se ne propuštaju!!!

Gde?               Beograd, Svečana sala Centra za kulturu i sport  „ŠUMICE“, Ustanička 125/1

Kada?             Subota 16.11.2019. godine

Satnica?         Plesne radionice od 17h – 20h    

Plesno veče sa Pro-Am nastupima od 20.30h-23.30h

Cena?              – Paket (3 Radionice + ulaznica za plesno veče)  – 2.000 dinara

– Cena pojedinačne radionice – 800 dinara

– ulaznica za plesno veče 400 dinara

Predavači?      Najbolji instruktori plesa, plesni stručnjaci iz plesnih škola učesnica.

Program?        Plesne radionice iz latino, standard i društvenih plesova.

Ko može prisustvovati radionicama?  Ukoliko ste početnik i neki ples niste još učili, ne brinite, ovo je prilika da zavirite u plesnu budućnost. Program će biti prilagođen i Vama.

Ukoliko ste iskusni polaznik koji pleše više godina, ovo je šansa da unapredite svoja znanja i iskustva, jer će program radionica biti izazov čak i za iskusne plesače.

Imaćete priliku da plešete sa nekim i iz drugih plesnih škola i potvrdite koliko je ples divan i bez granica.

Ne morate imati stalnog plesnog partnera, korake možete učiti i solo.

Plesna veče, žurka?  Kruna večeri će biti plesna žurka sa Pro-Am nastupima (od 20.30h) na kojoj možete pokazati naučene korake i uživati  uz najnovije  muzičke plesne hitove!!!

Osveženje i hrana?  Sve vreme trajanja radionica i tokom plesne žurke, u kafeu ispred plesne sale možete se osvežiti raznim napicima, kao i okrepiti u kafe restoranu “Forest” sa bočne strane hale.

Prijave i uplate?  Prva rata (rezervacija) iznosi 1.000 dinara i uplaćuje se u  matičnoj plesnoj školi

(u Sekretarijatu kluba) do 25.10.2019. dok se ostatak uplaćuje najkasnije do 15.11.2019.god

 

Budite i vi deo velike ekipe na Jesenjim plesnim radionicama! Vidimo se 🙂

Aurora u Zlatnom Pragu!

Vikend iza nas protekao je u znaku Zlatnog Praga (Češka) i  učešća našeg omladinskog para Popović Nikole i Andree Savanović, na DSE i WDSF Open takmičenju i seniorskog para Marjanović Milivoja i Zvezdane Tasić, na takmičenju u Pro Am kategoriji, na turniru koji već godinama unazad okuplja plesače svih starosnih i kvalitativnih kategorija iz čitave Evrope. Plesni parovi iz Aurore, uz pratnju i podršku trenera Marije Prelević i članova porodica, bili su deo ovog prelepog događaja.

 

 

Sajam sporta – Sportski centar Olimp 20.09.2019.

Bila nam je čast i zadovoljstvo da na Sajmu sporta, na terenima Sportskog centra Olimp, u petak 20.09.2019. decu iz osnovnih škola sa Opštine Zvezdara, upoznamo sa lepotama plesa i nekim od plesnih stilova koje mogu pohađati u našem plesnom klubu.

BESPLATNI ČASOVI PLESA U SEPTEMBRU ZA DECU

Škola plesa „Aurora“, tradicionalno je u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizator programa “Besplatni plesni septembar” . Sva zainteresovana deca uzrasta od 7 do 16 godina imaju mogućnost da u toku septembra meseca besplatno pohađaju časove plesa različitih plesnih stilova. Polaznici se mogu oprobati u tri plesna stila: latino plesovi, šou dens i hip hop.

Cilj programa je upoznavanje što većeg broja dece na našoj opštini sa prelepim svetom sportskog i modernog plesa.

Časovi će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama Plesnog kluba Aurora, Ustanička 189.

Rezervacije i prijave kao i dodatne informacije mogu se dobiti na telefon Plesnog kluba Aurora: 069/2881 776.