fbpx

Plesna škola Aurora

BESPLATNI ČASOVI BALETA U OKTOBRU!

Plesni klub Aurora, u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizator je programa “Plesom do zdravih navika”. Sva zainteresovana deca uzrasta od 4 do 6 godina imaju mogućnost da u toku oktobra a meseca besplatno pohadjaju  časove klasičnog i modernog baleta. Časovi  će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama Plesnog kluba Aurora, Ustanička 189, Konjarnik.

BESPLATNI ČASOVI BALETA U MARTU!

Plesni klub Aurora, u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizator je programa “Plesom do zdravih navika”. Sva zainteresovana deca uzrasta od 4 do 6 godina imaju mogućnost da u toku marta meseca besplatno pohadjaju  časove klasičnog i modernog baleta. Časovi  će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama Plesnog kluba Aurora, Ustanička 189, Konjarnik.

Besplatni časovi plesa za decu u februaru!

Plesni klub Aurora, tradicionalno je u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizator programa “Besplatni plesni februar”. Sva zainteresovana deca uzrasta od 7 do 15 godina imaju mogućnost da u toku februara meseca besplatno pohadjaju časove plesa različitih plesnih stilova. Časovi će se održavati dva puta nedeljno, subotom i nedeljom u prostorijama Plesnog kluba Aurora, Ustanička 189, a polaznici se mogu odlučiti za jedan od tri ponuđena plesna stila: latino plesovi, jazz dance i hip hop. Cilj programa je upoznavanje što više dece na našoj opštini sa prelepim svetom sportskog i modernog plesa.