fbpx

Plesna škola Aurora

Besplatni časovi plesa za decu u februaru!

Plesni klub Aurora, tradicionalno je u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizator programa “Besplatni plesni februar”. Sva zainteresovana deca uzrasta od 7 do 15 godina imaju mogućnost da u toku februara meseca besplatno pohadjaju časove plesa različitih plesnih stilova. Časovi će se održavati dva puta nedeljno, subotom i nedeljom u prostorijama Plesnog kluba Aurora, Ustanička 189, a polaznici se mogu odlučiti za jedan od tri ponuđena plesna stila: latino plesovi, jazz dance i hip hop. Cilj programa je upoznavanje što više dece na našoj opštini sa prelepim svetom sportskog i modernog plesa.

Besplatni časovi plesa za decu u septembru!

Besplatni časovi plesa za decu u septembru!

Plesna škola Aurora, tradicionalno, u saradnji sa Opštinom Zvezdara, organizuje program “Besplatna škola plesa za decu školskog uzrasta”. Sva zainteresovana deca uzrasta od 7 do 15 godina imaju mogućnost da u toku septembra meseca besplatno pohađaju  časove plesa. Polaznici se mogu oprobati  u tri plesna stila: latino plesovi, jazz dance i hip hop.

Cilj programa je upoznavanje što većeg broja dece na našoj opštini sa prelepim svetom sportskog i modernog plesa, kao i mogućnosti da se deca opredele za ozbiljnije bavljenje ovim sportom.

Časovi  će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama Plesnog kluba Aurora, Ustanička 189.

Svi časovi su usklađeni sa merama i preporukama o zdravstvenoj bezbednosti.