fbpx

Plesna škola Aurora

Časovi plesa za decu

Na časovima plesa deca razvijaju gracioznost i svoj jedinstven stil. Idealna sportsko rekreativna aktivnost koja je spoj umetnosti i sporta. 

Sa decom radimo sledeće vrste plesova:

ples za decu latino

Časovi latino plesa

Časovi latino plesova su odličan izbor za razvijanje gracioznosti i jedinstvenog stila deteta kao idealna sportsko rekreativna aktivnost koja je spoj umetnosti i sporta.

Latino ples pomaže pravilnom držanju tela, unapređuje koordinaciju pokreta, izgrađuje osećaj za ritam i upoznaje sa različitim vrstama muzike, podstiče druženje i timski rad.

Hip - Hop

Hip-Hop, kao deo Street dance-a, je  modifikovani oblik disko plesa kojem je osnovna karakteristika kreativnost i izražena ritmičnost pokreta. Predstavlja kulturu savremenog doba, način izražavanja, za mnoge čak i način života!

U hip-hopu je najvažnije da plesači osećaju muziku uz koju plešu. Pogodan je za grupne koreografije zbog svoje ritmičnosti i atraktivnosti.

Skola plesa beograd

Show dance i jazz

Show dance i jazz predstavljaju modernije forme plesa koje proističu iz modernog baleta. Tehniku plesa karakterišu slobodniji stil i elementi pokreta, što umnogome ide u prilog popularnosti ovog plesnog stila.

Zbog različitih stilskih uticaja show dance i jazz koreografije su veoma atraktivne.

Školica plesa za decu

U školici plesa za decu od 4 do 6 godina, kroz različite igrice i korektivne vežbe, deca se edukuju u sferi umetnosti i plesa, kroz kreativan rad praćen od strane stručnjaka, pedagoga iz oblasti latino plesova, jazz baleta i hip-hopa.

Mališani na časovima razvijaju muzikalnost, pokreću  svoju maštu i  izražavaju se kroz igru i pokret.

Na javnim časovima, koje organizujemo dva puta godišnje, roditelji mogu da prate napredovanje svojih mališana. Polaznici ove školice imaju mogućnost učestvovanja na javnim nastupima, takmičenjima, predstavama i koncertima.

skolica baleta za decu od 3 do 7 godina
skola hip hop plesa
hip hop casovi